Dzīvokļu remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

MBkrāsas, IK

Dārza 21, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Kvalitatīvi krāsošanas darbi, Dekoratīvā krāsošana, Dzīvokļu , ofisu, biroju, noliktavu, komerctelpu, u.c. telpu kosmētiskais remonts , Sienu un griestu defektu labošana un krāsošana, Iespējama arī grīdas

MJ Dizains, SIA

Kolka, "Selgas" -8, Kolkas pagasts, Talsu nov. LV-3275
Apdares darbi

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

"Ceriņi", Lestenes pagasts, Tukuma nov. LV-3146
Visu veidu logu un durvju remonts un apkope, loga remonts , loga regulēšana, furnitūras regulēšana, furnitūras, Durvju remonts , regulēšana, furnitūras remonts , furnitūras maiņa.

MJ logi, SIA, LOGU UN DURVJU REMONTS UN APKOPE

Tērbatas 10, Rīga LV-1050
Visu veidu logu un durvju remonts un apkope, loga remonts, loga regulēšana, furnitūras regulēšana, furnitūras remonts, furnitūras maiņa, bojāta furnitūra, furnitūras modernizācija, logu rokturis, loga roktura uzstādīšana, slēdzami logu rokturi, logu roktura montāža. Durvju remonts, regulēšana, furnitūras remonts, furnitūras maiņa.

MONO L, SIA

Friča Brīvzemnieka 28-1, Liepāja LV-3401
Celtniecības darbi, būvniecība, celtniecība, pilna cikla būvdarbi, remonta darbi, māju remonts , dzīvokļu , remonts , māju būvniecība, karkasa māju būvniecība, iekšdarbi, apdares darbi, fasādes darbi, fasādes

MP75, SIA

Jersikas 2-11, Rīga LV-1003
Informācija no uzņēmumu reģistra
1

MVLbūve, SIA

Jersikas 45-5, Rīga, LV-1003
Mūsu uzņēmums orientējas uz pilna cikla remontu.:

Mēs remontējam birojus, kafejnīcas, veikalus, dzīvokļus, mājas un premium klases apartamentus. Mūsu klienti ir labi nodrošināti māju un dzīvokļu īpašnieki Rīgā un Jūrmalā, komerciāli pasūtītāji ar nopietniem objektiem, kuri augsti vērtē savu laiku un sadarbojas tikai ar profesionāļiem. Mūsu klienti uzticas mums 100%, atsevišķos gadījumos kontrolējot remonta darbus attālināti. Parasti mēs strādājam saskaņā ar tehniskiem projektiem, būvniecības darbus pabeidzot tieši saskaņotajā laikā. Mēs spējam sadarboties ar maziem, lieliem un ļoti lieliem klientiem.

Maltas celtnieks, SIA

Malta, Andrupenes 55, Maltas pagasts, Rēzeknes nov., LV-4630
Vispārējie būvniecības darbi, būvniecība, celtniecība, celtniecības darbi, remonts , remonta darbi, remontdarbi, Siltināšana, ēku siltināšana, māju siltināšana, remonti, dzīvokļu remonts , santehniskie darbi, santehnikas

Mežmaļi+, SIA, koka logu un durvju ražotne

KOKA logi un durvis
Valdlauči, Mazā Rāmavas 4, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov. LV-1076
Apraksts: Esam specializējušies uz koka logu un durvju izgatavošanu. Strādājam tikai pēc individuāla pasūtījuma arī ar ārzemju klientiem un vajadzības gadījumā veicam arī uzmērīšanu un savu izstrādājumu montāžu. Pamatā strādājam ar vietējās izcelsmes materiāliem: priedi, bērzu, osi un ozolu. Apdares un komplektējošām sastāvdaļām pamatā izmantojam Vācijā un Skandināvijā ražotus materiālus.

Mija AR, SIA

Mirdzas Ķempes 8-29, Liepāja LV-3407
Produkti:

Durvis:

✓ Metāla durvis ✓ Dzīvokļu ārdurvis ✓ Alumīnija durvis ✓ PVC durvis

Logi:

✓ PVC logi ✓ Koka logi ✓ Alumīnija logi

Žalūzijas:

✓ Rullo kasešu žalūzijas ✓ Rullo žalūzijas ✓ PLISĒ žalūzijas ✓ Fasādes žalūzijas

Cita produkcija:

✓ Durvju aizvērēji ✓ Digitālās durvju actiņas ✓ Moskītu tīkli

 

 

Montage Service, IK

Anniņmuižas bulvāris 52-4, Rīga LV-1069
Apraksts: No 2009. gada mūsu uzņēmums piedāvā visa veida santehnikas pakalpojumu sniegšanu gan fiziskām, gan juridiskām personām. Mēs apkalpojam Rīgas, tās apkārtnes un tuvāko pilsētu gan dzīvojamās telpas (dzīvokļus, privātmājas), gan birojus un ražošanas telpas. Īsos termiņos, profesionāli un kvalitatīvi, mēs palīdzēsim risināt jebkuras problēmas, kas saistītas ar santehnikas uzstādīšanu, remontu vai nomaiņu. Pakalpojumu spektrā, kuru piedāvā mūsu firma, ietilpst sekojošas pozīcijas – ūdensapgāde, kanalizācija, apkure, santehnikas darbi, filtru uzstādīšana, remonta un piegādes darbi.

Mopart, SIA

Zirņu 5-185, Rīga, LV-1013
Grīdu, grīdas uzkopšanas serviss. Rīgā, Mārupē, Pārdaugavā, Imantā. Sadarbība ar apsaimniekotājiem. Uzkopšanas un tīrīšanas pakalpojumi Mārupē. Parketa atjaunošana, slīpēšana, attīrīšana, mazgāšana, atmazgāšana, grīdas kopšana. Parkets, linolejs. Pulēšana, restaurācija, spodrināšana. Koka grīdas, eļļotas grīdas, mīksto segumu

Moshmans, SIA

Vaļņu 4, Jelgava, LV-3001
siltināšana, durvju uzstādīšana, tapetēšana, tapešu ieklāšana, māju renovācija, flīžu ieklāšana, flīzēšana, dzīvokļu ,  Ofisu remonts , pilna cikla ofisu remonts , ofisu remontdarbi, ofisu remontsno A - Z.

Mūsu lodzinieks, SIA

Jaunceltnes 40, Aizkraukle, Aizkraukles nov. LV-5101
PRODUKTI:

PVC logi

✓ Mūsdienu PVC logi ir piemēroti izmantošanai praktiski jebkura veida ēkās. Tos var viegli izmantot vēsturiskās ēkās, kā arī savrupmājās, biroju ēkās vai daudzdzīvokļu mājās.

PVC durvis

✓ Ieejas durvis ir vizītkarte katrā mājā. Tās aizsargā pret zagļiem un nevēlamiem trokšņiem. Durvju sistēmas no ALUPLAST apvieno modernu dizainu ar visaugstāko kalpošanas laiku.

NAIS DECO, SIA

Bukaišu 2, Rīga LV-1004
Apraksts:

"NAIS DECO" SIA - Jūsu uzticamais būvniecības partneris

"NAIS DECO" SIA ir uzņēmums, kas specializējas būvniecības objektu vadībā un piedāvā visu būvniecības pakalpojumu klāstu. Mūsu kompānija nodarbojas ar visām būvniecības posmiem - no projekta izstrādes līdz darbu pabeigšanai un objekta pilnīgai nodošanai.

Mēs aktīvi piedalāmies tenderos, slēdzam veiksmīgus darījumus, un mūsu darbība aptver visu Latvijas teritoriju. Mērķis ir īstenot projektus augstākajā kvalitātē, ievērojot visus termiņus, lai apmierinātu mūsu klientu vajadzības.

"NAIS DECO" SIA lepojas ar savu profesionalitāti, atbildīgu pieeju darbam un vēlmi nodrošināt kvalitāti katrā veiktajā projektā. Mēs vēlamies panākt un īstenot Jūsu būvniecības un dizaina idejas, nodrošinot uzticamu un ilgtermiņa partnerattiecību veidošanos.

NMHOUSE PLUS, SIA

Liepājas 37B, Rīga, LV-1002
Apraksts:

Pilna cikla būvniecības uzņēmums veic kvalitatīvus būvdarbus visā Latvijas teritorijā. Speciālistiem ir profesionāla darba pieredze Beļģijā, Dānijā, Francijā. Visam paveiktajam - garantija!  Atvērti sadarbības iespējām!

Norberts Komutis, individuālā darba veicējs

Jelgava LV-3007
Apraksts:

Pieredzējis meistars veic plaša spektra celtniecības un apdares darbus. Pieņemamas cenas, kvalitāte un iekļaušanās noteiktajos termiņos. Aicinu sadarbībai!

Normunds Lindemanis, IDV

Rīga
Par mani:

Latvijas brīvo amatnieku brālība “Namdaris”, ir Latvijas Amatniecības kameras meistaru apvienība, kas piedāvā ēku renovācijas un restaurācijas pakalpojumus. Normunds Lindemanis pēc namdara profesijas iegūšanas, ieguvis lielu pieredzi Latvija un Dienvidvelsā. Apveltīts ar radošu domāšanu un ikvienu uzticēto darbu vairāk uztver kā mākslas darbu. Atvērts sadarbībai!

Novus Domus, SIA

Katlakalns, "Kaļķu fabrika 2" -6, Ķekavas pagasts, Ķekavas nov., LV-2111