Dzīvokļu remonts, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Gundars Šterna, IDV

Tukums, Tukuma nov. LV-3101
Apraksts:

Pieredze būvniecībā 15 gadi. Darbā mērķis ir uzsākto novest līdz galam, lai rezultāts būtu ilgtermiņā. Veicu visa veida celtniecības un remontdarbus, sākot no demontāžas darbiem, līdz beigu apdarei  (reģipša, špaktelēšanas, krāsošanas, flīzēšanas darbi). Darba pieredze galdniecībā (logu, durvju, kāpņu ražošana), metālapstrādē (metināšana, konstrukciju montāža). Pieredze iegūta arī Vācijā (pilns privāto dzīvokļu remonts, jūgendstila fasādes remonts, terases izbūve). Laba sadarbība realizēta ar firmām un privātpersonām. Darba praksē ir vairāk kā 50 vannas istabu pilnas pārbūves, dēļu grīdas restaurācija, fasādes restaurācija, jumtu nomaiņa privātmājām, apmešana, armēšana, siltināšana un koka karkasa mājas būvniecība.

Gāze Komunālserviss, SIA

Stūnīši, Gaismas 11, Olaines pagasts, Olaines nov., LV-2127
apkures katls, apkures sistēmas ierīkošana, apkures veidi, gāzes apkures ierīkošana, apkures katlu remonts , iekārtas, gāzes apkures iekārtas, gāzes katls, gāzes katlu uzstādīšana, gāzes katlu apkope, gāzes katlu remonts

HANSAS FLĪŽU TIRGUS, veikals - noliktava

Rēzeknes 5a, Rīga LV-1073

Sortimentā pieejamas aktuālākās flīžu tendences: jau iepriekšējos gados par bestselleriem kļuvušās XL un XXL izmēra flīzes, kurām pievienojušās mazo formātu metro flīzes un mozaīkflīzes, klasiskās marmora imitācijas, betona un metāla savienojuma imitācijas, ģeometriskās heksagonālās, rakstainās, kā arī reljefās 3D flīzes un vairāku sezonu garumā tik pieprasītās koka imitācijas flīzes visdažādākajos izmēros!

Help! Services, SIA

Krastupes 10-68, Ādaži, Ādažu nov., LV-2164
Uzkopšanas serviss, telpu uzkopšana, uzkopšanas firmas, tīrīšana, uzkopšanas pakalpojumi, uzkopšanas darbi, uzkopšana, tīrīšanas serviss, paklāju tīrīšana, biroju uzkopšana, ģenerālā tīrīšana, mīksto mēbeļu tīrīšana, profesionāla telpu uzkopšana, biroju uzkopšana, biroju ģenerāltīrīšana, ofisu uzkopšana, teritoriju uzkopšana,

High Solutions, SIA

Mašīnu 13, Rīga, LV-1063
ventilācija, dzesēšana, siltumapgāde, elektroapgāde, ūdensvads un kanalizācija, projektēšana, izbūve, remonts , Ūdensvads, privātmāju apkure, siltummezgls, gudra māja, katlatelpa, katls siltums, montāža, remonts ,

House studio, SIA

Vānes 16, Liepāja, LV-3405
Apraksts: "House Studio" piedāvā: iekšdurvis - visus modeļus varam piedāvāt kā bīdāmās durvis vai divviru; ārdurvis gan mājai, gan dzīvoklim; PVC logus; virtuves mēbeles - plašs materiālu un furnitūras klāsts; iebūvējamie skapji - visām gaumēm un budžetiem pielāgojami.

IMF, SIA

Raiņa bulvāris 15, Aizpute, Dienvidkurzemes nov., LV-3456
Pakalpojumi:: ✓ Industriālo ēku celtniecība ✓ Dzīvojamo ēku celtniecība ✓ Dažādu lielo objektu celtniecība ✓ Rakšanas darbi ✓ Būvlaukumu sagatavošana ✓ Būvuzraudzība ✓ Apdares darbi ✓ Demontāža ✓ Ēku remonta darbi Par mums::

Celtniecības uzņēmums IMF jau 10 gadus darbojas būvniecības sfērā. Industriālo ēku un citu lielu objektu celtniecība. Rakšanas darbi, būvlaukumu sagatavošana, būvuzraudzība. Strādājam visā Latvijā.

IMRE, vispārējā būvniecība

Ganību 92, Liepāja LV-3411
Uzņēmumam ir vairāk nekā 10 gadu pieredze būvniecības jomā. Veicam:: ✓ pilna cikla būvniecības darbus, ✓ ēku rekonstrukcijas un remontdarbus, ✓ jumtu segumu nomaiņu, ✓ saules paneļu uzstādīšanu. Apraksts:

SIA "IMRE" sevi pierāda kā uzticams un konstruktīvs sadarbības partneris, kam būtiska profesionāla un godprātīga attieksme pret savu darbu, inovatīva domāšana un augsta piedāvāto pakalpojumu kvalitāte, kas viss kopumā veicinājis arī ārzemju partneru piesaisti. Uzkrātā pieredze būvniecības procesa organizēšanā un vadīšanā nodrošina piemērotākos un kvalitatīvākos risinājumus ideju īstenošanai.

INModul, SIA, moduļu telpu noma, ražošana

Rīgas 6-17a, Olaine, Olaines nov., LV-2114
Pakalpojumi:: Pēc pieprasījuma iznomājam un pielāgojam klienta vajadzībām pārvietojamos moduļus - ofisa telpas, sanitāro mezglu telpas, strādnieku ģērbtuves, jūras konteinerus, sarga posteņus, glabātuves. Piedāvājam visa veida būvtehnikas instrumentu, sastatnes un pārvietojamā mobilā žoga nomu, kā arī pēc klienta pieprasījuma uz vietas veicam montāžas un demontāžas darbus. Konsultējam loģistikas pakalpojumos.

Idea Crafter Group, SIA

Skolas 18, Ogre, Ogres nov. LV-5001
Galvenie pakalpojumi::

"IDEA Crafter Group" nodarbojas ar visa veida mēbeļu montāžu (Virtuves, skapji, kumodes, vannas istabas). Veicam arī veikalu, salonu, muzeju, ražotņu, bērnu dārzu, skolu un citu iestāžu montāžu.

"IDEA Crafter Group" Mēbeļu montāžas pakalpojumu priekšrocības: Mēbeļu montāžas pakalpojumi ir paredzēti tiem, kuri vēlas ātri un vienkārši tikt pie virtuves mēbeļu vai citām sarežģītākām mēbelēm, neradot neērtības to salikšanā pašiem. IDEA  Crafter Group komandā ir profesionāli montētāji, kas ātri un efektīvi var salikt jūsu mēbeles, neradot Jums neērtības un netērējot Jūsu dārgo laiku.

Ideas, SIA

Planīcas 6-19, Kuldīga, Kuldīgas nov., LV-3301
Par uzņēmumu: Uzņēmums "Ideas" sniedz visa veida celtniecības un būvniecības pakalpojumus Kurzemē. Tajā skaitā individuāli un nestandarta risinājumi.

Iekšdarbu meistars Briedis Edijs

Jelgava LV-3007
Par mums:

Piedāvājam pilna cikla iekšdarbus par pieņemamām cenām. Kvalitāti garantējam, iekļaujamies noteiktos termiņos, informējam klientu par izpildi gan tiešsaistē, gan klātienē. Sniedzam bezmaksas konsultācijas, palīdzēsim izvēlēties atbilstošus būvmateriālus ar piegādi objektā. 

Indeko, SIA, Filiāle

Dobeles šoseja 4a, Jelgava, LV-3007
siltināšanas, jumiķu darbi, remontdarbi, jumtu ieklāšana, labošana, izbūve, koka mājas, guļbūves, būvniecība, dzīvokļu , remonts , dzīvojamo ēku celtniecība, jumts, jumta segumi, celtniecības un remonta darbi, santehnika,
ZL.LV iesaka

Irmejs Jānis, sadzīves tehnikas remonts, izbraukuma serviss

Vienības gatve 20a, Rīga LV-1004
Apraksts:

Sadzīves tehnikas remonts, serviss, labošana un mobilais izbraukuma remonts. Labojam visu no veļasmašīnas līdz apkures katliem un trauku mašīnai. Sadzīves tehnikas uzstādīšana un pieslēgums. Darbi tiek veikti laicīgi un kvalitatīvi. Darba vieta Rīgā un Rīgas apkaimē. Zvaniet un sarunāsim!

1

JK kvalitāte, SIA, Būvniecības uzņēmums Zemgalē

Uzvara, Bauskas 2-3.st., Gailīšu pagasts, Bauskas nov. LV-3931
Būvuzņēmuma pakalpojumi:: ✓ Privātmāju, ēku būvniecība ✓ Demontāžas darbi  ✓ Iekšdarbi, apdares remontdarbi  ✓ Krāsošanas darbi  ✓ Ēku fasādes atjaunošana, apdare, māju siltināšana  ✓ Angāru betonēšanas darbi  ✓ Sporta laukumu atjaunošana ✓ Daudzstāvu māju renovācija, siltināšana  ✓ ECO mājas, fasādes atjaunošana  ✓ Betonēšanas darbi, ēku pamatu betonēšana  ✓ Santehniskie darbi ✓ Flīzēšana ✓ Ūdensapgāde  ✓ Kanalizācijas ierīkošana  ✓ Jumta seguma maiņa, renovācija  ✓ Elektroinstalācija, elektromontāžas darbi  ✓ Projektēšanas darbi, tāmēšana ✓ Būvdarbi, zemes darbi

 

  • 1 Celtniecības un remonta darbi

JUNKORS FILTRI, SIA, Eirofiltri

Filtri💎kārtridži pieejama veikalos💯 tīrs ūdens👌
Vestienas 2, Rīga LV-1035
Apraksts:

Ūdens filtri, kas ražoti ar preču zīmi JUNKORS FILTRI, ir SIA “Eirofiltri” produkcija. Jau vairāk nekā 20 gadus šie filtri tiek ražoti Latvijā. Mūsu ūdens filtri ir pārbaudīti Reģionālās Vides Pārvaldes Ekoloģiskajā laboratorijā un testēti Nacionālajā Vides un Veselības aizsardzības centrā. Ūdens filtri ir ekonomisks un dabai draudzīgs risinājums ūdens attīrīšanas jomā, to efekts - nenoliedzams, uzstādīšana - vienkārša. No piemaisījumiem attīrītais ūdens sniegs pozitīvus ieguvumus ne tikai tavai veselībai, bet pasaudzēs no priekšlaicīgas novecošanās arī sadzīves tehniku, kuras darbību var ietekmēt kaļķains vai rūsains ūdens. JUNKORS ŪDENS FILTRUS iespējams pasūtīt mūsu mājaslapā vai iegādāties pie kāda no mūsu sadarbības partneriem visā Latvijā. Sazinies ar mums, un mūsu konsultanti labprāt ieteiks tavām vajadzībām vispiemērotākos risinājumus.

JVMD, SIA

Akadēmijas 17b, Jelgava LV-3001
palodžu, insektu sietu, stikla pakešu uzmērīšana, uzstādīšana, piegāde, aiļu apdares pakalpojumi, logu remonts

JVMD, SIA, Filiāle

Uzvaras 3a, Dobele, Dobeles nov. LV-3701
Logi, durvis: PVC logi, koka logi, stikla paketes, bīdāmās balkona - terases durvis, PVC un koka ārdurvis, palodzes ārējās, iekšējās, lodžiju un balkonu iestiklošana, insektu sieti, loga rokturi, aizvērēji. Metāla durvis: siltinātas metāla durvis, ugunsdrošas metāla durvis, metāla durvis ar MDF paneļiem, 602. sērijas metāla durvis, aizvērēji,

Jana, SIA, Apkures sistēmas, gaisa siltumsūkņi

Kalnciema 119, Rīga, LV-1046
SIA ''Jana'' apkures katli un siltumsūkņi:

SIA "JANA" pieredze apkures nozarē kopš 1991. gada. Zīmolu BAXI SpA, BDR-ThermeaGroup, Systema, UNICAL, SIME(IDEA), ARBONIA, COSMOGAS autorizēti pārstāvji Latvijā. Apkures sistēmu vairumtirdzniecība un mazumtirdzniecība, projektēšana, uzstādīšana, nodošanas ekspluatācijā, tehniskais apkopes serviss. Sadarbība ar AS “GASO”, SIA “Robert Bosch”, SIA “Uponor Latvia” un daudziem citiem. Strādājam visā Latvijā. Esam atvērti jauniem sadarbības projektiem. GAISA SILTUMSŪKŅI apkurei un siltā ūdens ražošanai.